Follow Us

Mobil: 0728066901
stihl@conti.ro

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Sambata: 09:00 - 13:00

Inca din 1994

Istoricul companiei

Încă de la înființare, în 1994, CONTI SRL s-a preocupat să ofere clienților săi produse noi, tehnologie nouă și service în garanție și postgaranție pentru aproape toate produsele comercializate. Încercăm în permanență să ne respectăm partenerii, să aflăm nevoile lor și să prezentăm oferte speciale.

¤ Politica noastră este orientată spre clienti și se centrează pe asigurarea calității serviciilor prestate și satisfacția clienților. Calitatea produselor livrate urmare a unei selecții atente a furnizorilor, precum și prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motivează o politica coerentă orientată către succes.

¤ Suntem numărul 1 pe piața din județul Sălaj la vânzarea de echipamente semi-profesionale, profesionale și industriale. Pe piața din România suntem printre cei mai mari distribuitori de scule electrice profesionale și utilaje de mică mecanizare pentru construcții, oferind servicii complete clienților noștri.

¤ Distribuim scule electrice de la producători de renume mondial precum: BOSCH, MAKITA, DEWALT, HITACHI, cât și METABO. Stocurile de scule și piese de schimb pentru acestea vă stau la dispoziție. Pentru aceste scule electrice, veți găsi la noi și toată gama de accesorii necesară - burghie metal și lemn, burghie SDS Plus și MAX, dălți și șpițuri, carote diamantate beton, carote metal, pânze pendular, discuri lemn, discuri metal și produse abrazive și alte accesorii de care aveți nevoie.

¤ Pentru domeniul construcțiilor, suntem furnizor de utilaje de mică mecanizare care vă vor ajuta în proiectele dumneavoastră. Aceste utilaje de construcții cuprind maiuri compactoare, tăietoare de asfalt / beton, vibratoare de beton, plăci compactoare, vibratoare de beton și mașini de finisat betonul. Calitatea deosebită a acestor utilaje este asigurată de furnizori importanți precum: WEBER, AGT, IMER, BISONTE, MIKASA, MASALTA, WACKER NEUSON, TECHNK.

Image

Prezenta Online si Offline

Suntem prezenți pe piața offline din:
- județul SĂLAJ, cu magazinele din: ZALĂU (Sediul Social, Showroom, Centru de Service și Depozit Logistic), ȘIMLEU SILVANIEI, CRASNA, JIBOU și CEHU SILVANIEI.
- județul BIHOR, cu magazinul din MARGHITA.
- județul MARAMUREȘ, cu magazinul din TÂRGU LĂPUȘ.

dar și pe cea on-line din România, prin magazinul nostru www.distributieutilaje.ro, prin intermediul căruia livrăm oriunde în țară produsele comercializate de către noi.

SC CONTI SRL

Distribuitor de unelte si scule profesionale

0728066901or

www.distributieutilaje.ro